Zdravšia verzia kuracích rezňov v tom najlepšom zemiakovom cestíčku aké ste kedy mali! Hotové za 20 minút!

Väčšina z nás je veľkým fanúšikom kuracieho mäsa v kombinácii v zemiakovom cestíčku. Niet divu. Tento variant je lahodnou voľbou pre chutný obed. Rodina si kuracie mäso v zemiakovej placke zamiluje už po prvom ochutnaní.

Ak ste ich ešte nevyskúšali, máte jedinečnú príležitosť. S našim receptom sa môžete do prípravy ihneď pustiť.

Potrebujeme:

500 g kuracieho mäsa
4 zemiaky
2 lyžice jemno pomletých ovsených vločiek
1 vajíčko
1 jogurt biely
korenie
Olej na vyprážanie

Postup:

Kuracie plátky jemne rozklepeme. Osolíme a okoreníme z oboch strán.
Zemiaky umyjeme, olúpeme a nastrúhame najemno. Vysušíme prebytočnú vodu. Tiež solíme a okoreníme.
Zmiešame jogurt, vajce, vločky, trochu soli a premiešame.Tuto zmes zmiešame s nastrúhanými zemiakmi.

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

You Might Also Like