Zapečené párky v chrumkavom rožku: Obľúbená desiata hotová behom pár minút!

Hot dog alebo po slovensky párok v rožku. Obľúbená desiata, ktorú si s chuťou dáme na ulici v stánku, keď nás zrovna prepadne hlad. S horčicou, alebo s kečupom, základ je vždy rovnaký, proste párok a rožok.

Ak vás táto tradičná varianta nudí, ale tento pokrm máte radi, vyskúšajte tento recept. Jedná sa o variáciu na párky v rožku, ale môžete si ich pripraviť doma. Využitie lístkového cesta zaručí nebývalo chrumkavý zážitok!

zloženie

  • 3 balenia párkov (12 ks)
  • 1 balenie mrazeného lístkového cesta
  • vajcia na pomazanie

Príprava

Predhrejte si rúru. Rozmrazte cesto a rozložte ho na listy.

Narežte cesto na 2 cm široké pásiky. Každý párok omotajte jedným kúskom cesta tak, aby nezostalo žiadne voľné miesto.

Umiestnite zabalené párky do plechu s papierom na pečenie a pomažte každý párok rozšľahaným vajcom.

Pečte v rúre, kým cesto nebude zlatej. Podávajte s kečupom, či horčicou.

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

zdroj: humormagazin.com

You Might Also Like