Je fantastická a pritom tak jednoduchá. Môžete ju pripraviť v akejkoľvek farbe. Všetko, čo potrebujete je 20 minút času a len tri suroviny!
Potrebujeme:
- 100 ml hustého sirupu
- 400 ml vody
- 1 bal. pudingu
Postup prípravy:
1) Vodu a sirup zmiešame v kastróliku – ak používame kyslejší sirup pridáme práškový cukor, ak naopak príliš sladký (napr. Jahodový) môžeme dokysliť trochou kyseliny citrónovej.
2) Do tekutej zmesi pridáme puding a rozmiešame. Preložíme na plameň a za stáleho miešania varíme na miernom ohni, ako klasický puding.
3) Počas varenia hmota začne postupne topiť a na konci by mala byť úplne číra. Keď sa začnú v želatíne počas varenia robiť hrudky, je to znamenie, že bude čoskoro hotová, základom je neustále miešať.
4) Potom zložíme z plameňa a stále miešame. Do umývadla napustíme studenú vodu, vložíme do nej kastról a miešame. A tým celú zmes ochladíme.
5) Keď už má želatína izbovú teplotu nalejeme na povrch dezertu.
Želáme vám dobrú chuť!
Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!