Vyskúšajte tento recept na jemnú marhuľovú bublaninu. Mňam!

Budeme potrebovať:

4 ks – vajcia
350 g – hladká múka
90 g – kryštálový cukor
1 lyžička – sladidlo
1 bal. – prášok do pečiva
350 g – kyslá smotana
2 dl – olej
cca. 700 až 800 gramov – marhule
25 g – práškový cukor na posypanie

Postup:

1.

Vajíčka, cukor, sladidlo a smotanu mixérom vymiešame a pridáme múku, olej a prášok do pečiva. Poriadne znova mixérom vyšľaháme.

2.

Plech potrieme maslom alebo olejom. Marhule prekrojíme na štvrtinky. Cesto dáme na plech a naukladáme marhule.

3.

Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 30 minút. Posypeme práškovým cukrom. Dobrú chuť!

 

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Zdroj: Barbikonyhaja

You Might Also Like