Výborné placky z mletého mäsa pod názvom Haystacks! Určite skúste pochutnáte si!

Iste ste všetci zvedaví, čo sa skrýva pod cudzojazyčným názvom tohto pokrmu. Ide o hlavné jedlo, ktoré môžete podávať ako na obed, tak na večeru a iste si na ňom pochutí celá rodina.

Základnými surovinami sú mleté mäso, zemiaky, vajcia a syr. Proste všetky typické prísady, ktoré má rád snáď každý a ich kombinácia je vskutku lahodná. Príprava je jednoduchá a nezaberie ani moc času.

Ingrediencie:

  • 1 kg mletého mäsa

Náplň:

  •  2 cibule
  •  4 zemiaky
  •  5 vajec
  •  200 g syra
  •  majonéza
  •  soľ, korenie

Príprava:

Pripravte si plnku: Zmiešajte zemiaky nastrúhané na hrubom strúhadle so soľou a majonézou. Uvarte vajcia a nakrájajte ich na drobno, pridajte do zmesi.

Z mletého mäsa vytvarujeme placky o priemere 10 cm a položíme ich na plech vyložený papierom na pečenie. Na každú placku dáme dostatok plnky a posypeme nakrájanou cibuľou a nakoniec strúhaným syrom a ešte raz potrieme majonézou.

Pečieme v rúre na 180 stupňov po dobu 30-35 minút a môžeme podávať ešte horúce.

 

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

zdroj: vk.com

You Might Also Like