Výborné nepečené parížske rohlíky.

Budeme potrebovať:

dlhé detské piškóty

Plnka:

400 ml smotany na šľahanie
200 g čokolády na varenie
2 bal. stužovač šľahačky
100 g práškový cukor

Poleva:

100 g čokolády na varenie
50 g masla
30 g tuk

Postup:

1.

Smotanu na šľahanie zohrejeme na miernom ohni a odstavíme – nesmie vrieť! Následne pridáme na kúsky nalámanú čokoládu a cukor, miešaním rozpustíme. Necháme vychladnúť, najlepšie odložíme do chladničky na celú noc a ráno vyšľaháme spolu so stužovačom pomocou mixéra.

2.

Plnku dáme do cukrárskeho vrecka a natlačíme ju na pripravené piškóty.

3.

Medzitým si vo vodnom kúpeli rozpustíme maslo, čokoládu a tuk. Polejeme plnku a necháme stuhnúť. Dobrú chuť!

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

You Might Also Like