Výborné kuracie prsia s kyslou smotanou a so syrom si jednoducho zamilujete

Máte chuť na skutočne dobré jedlo? Vyskúšajte šťavnaté kuracie prsia s kyslou smotanou, syrom a bylinkami.

Suroviny:


2 ks kuracích pŕs,
250 g kyslej smotany,
300 g strúhaného tvrdého syra,
5 čajových lyžičiek,
soľ podľa chuti aj korenie,
petržlenová vňať,
olivový olej

Postup prípravy:


1) Kuracie prsia si nakrájame na rezne. Predhrejeme si rúru na 200 ° C ..

2) Prsia okoreníme a osolíme z oboch strán a na panvici s olivovým olejom je z každej strany zatiahneme ..

3) Mäsko si uložíme na plech alebo do misy z ohňovzdorného skla, prelejeme výpekom z panvice posypeme ich mletou červenou paprikou potrieme kyslou smotanou a každý plátok zasypeme strúhaným syrom.

4) Rúru znížime na 180 ° C a dáme prsia zapiecť na 10 minút.

5) Pred podávaním posypeme čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou.Podávame s ryžou, alebo so šalátom zo zeleniny. Tiež je dobrou prílohou špenátové palacinky.

Prajeme dobrú chuť!

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

You Might Also Like