Výborná bravčová roláda s mletým mäsom

BUDEME POTREBOVAŤ:

1,5 kg bravčovej krkovičky,
500 g ochutenej zmesi mletého mäsa
150 g anglickej slaniny na plátky,
4 vajcia,
1 lyžica masti,
soľ, korenie, mletá sladká paprika, mletá rasca, sušený cesnak,
1 lyžica oleja.

 

Z mäsa som si postupným narezávaním vytvorila veľký plát, ten som naklepala, posypala soľou, korením, cesnakom, paprikou a rascou, pokvapkala olejom a votrela túto koreniacu zmes do mäsa z oboch strán, naukladala som plátky anglickej slaniny, na to som rozotrela rozmrazenú mäsovú fašírku a navrch položila vaječnú omeletu (smažíme na masti a nechávam ešte mierne nedopečenú, osolíme a okoreníme). Potom som všetko zarolovala, zafixovala niekoľkokrát dookola špagátikom a piekla asi 45 minút prikryté v pekáči na 180 stupňov, potom som odklopila veko a nechala ešte mierne zvrchu sfarbiť

 

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

You Might Also Like