Večera na čínsky spôsob: Vaječné rezance s bravčovým mäsom a špargľou

Uvarte si „čínu“ tak, ako ju poznáte z pohodlia vášho domova. Máme pre vás jeden super rýchly, ale chutný recept!

Viete, ako na jednoduchú, chutnú a sýtou večeru? Skúste náš recept na čínske rezance ako ich poznáte, ale predsa len trochu inak. Pre dnešný večer si ich môžete dopriať s bravčovým mäsom a špargľou. A nezabudnite na hlbokú panvicu – v tej bude vaše varenie pre dnešný večer ešte efektívnejšie!

 

ingrediencie:

  • 200g bravčového mäsa
  • 200g vaječných nudlí
  • 150g špargľových fazuliek
  • 1 cibule
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 chilli paprička
  • 4 lyžice sójovej omáčky
  • zelenina podľa vášho výberu
  • soľ a korenie

Ako na to?

  1. Najprv nakrájame bravčové mäso na tenké plátky.
  2. Pripravíme si hrniec, zapneme šporák a začíname variť. Akonáhle príde voda do varu, pridáme k nej rezance.
  3. Olúpeme cibuľu, cesnak a papričku. Cibuľu nakrájame na malé krúžky a cibuľu a cesnak na malé kocky.
  4. Na panvicu dáme pár kvapiek rastlinného oleja a za vysokých teplôt na nich vyprážame najprv bravčové mäso. Po niekoľkých minútach znížime teplotu a na panvicu pridáme zeleninu. V nasledujúcich desiatich minútach na panvicu prihodíme aj cesnak a omáčku.
  5. Hotovú zmes odstavíme zo sporáka a za tepla ju zmiešame s rezancami.
  6. Podávame s nakrájanou zeleninou!

You Might Also Like