Úžasné pudingové kocky so šľahačkou. Vskutku ten najlepší dezert, aký ste kedy mali!

Tiež zbožňujete krémové dezerty tak veľmi, že chodíte občas potajomky maškrtiť takéto zákusky do cukrárne? Už nemusíte, podeľte sa o tieto zákusky aj so svojimi najbližšími! Poradíme Vám, ako si túto kalorickú bombu môžete pripraviť rýchlo a jednoducho v pohodlí svojho domova. Tajomstvo celého dezertu sa skrýva v lahodnej chuti nadýchaného krému!

Čo budete potrebovať

korpus

  • 3 vajcia
  • 3 lyžice hladkej múky
  • 3 lyžice oleja
  • 2 lyžice medu alebo práškového cukru
  • 2 lyžice kakaa
  • vanilkový cukor
  • 1/2 prášku do pečiva

 

Krém

  • 700 ml smotany
  • 2 vanilkové pudingy
  • stužovač šľahačky – podľa potreby
  • 100 g čokolády

Poleva

  • 100 g horkej čokolády
  • olej
  • trochu smotany

Čo vy na to?

Najprv vezmeme všetky igredience na korpus a dôkladne ich zmiešame. Potom hotovú zmes vylejeme na pekáč a pečieme 10 minút vo vopred vyhriatej rúre na 200 stupňov.

S krémom postupujeme tak, že si najprv vyšľaháme smotanu. Klasickým spôsobom si uvaríme 2 vanilkové pudingy. Potom všetko necháme v chladničke poriadne vychladiť. V prípade potreby môžete použiť stužovač. Posledným krokom je nasekanie čokolády na drobno. Potom vezmite všetky pripravené ingrediencie a zmiešajte ich dohromady

Týmto krémom potom potrite upečený vychladnutý korpus. Aby bol dezert dokonalý, na polevu si ešte rozpustite čokoládu, ktorú zmiešajte s trochou oleja a smotanou. Smotanu pridávajte vždy podľa potreby.

Výslednú polevou zalejte krém a dajte na pár hodín do chladničky vychladiť.

Ako ozdobu môžete použiť takmer čokoľvek. Odporúčame použiť karamel, oriešky či rozdrvené sušienky. Záleží na Vašich chuťových bunkách. Dobrú chuť!

 

You Might Also Like