Tvarohový nepečený dezert s bleskovou prípravou a vynikajúcou chuťou

Blesková rýchlosť, vynikajúca chuť, príprava bez veľkej námahy, no čo viac dodať. Šup do kuchyne a vynikajúci dezert je pripravený za pár minút.

 

Budeme potrebovať:

250 g – tvaroh
250 g – maslové sušienky
5 lyžic – kondenzované mlieko
100 g – čokoláda
3 ks – banán
mlieko na namáčanie sušienok

Postup:

1.

Kondenzované mlieko vymiešame s jemným tvarohom do jednotnej hmoty. Môžete ešte pridať cukor, ale nemusíte, kondenzované mlieko je dosť sladké.

2.

Na stôl rozložíme potravinársku fóliu, alobal alebo rovno môžete sušienky poukladať na tanier. Striedavo vrstvíme namočené sušienky do mlieka, tvarohovú hmotu a na kolieska nakrájaný banán.

3.

Pekne tvarohom natrieme aj boky celého dezertu a vrch ozdobíme nastrúhanou čokoládou. Na chvíľu odložíme do chladničky, aby sušienky zmäkli a môžeme podávať.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

 

Zdroj: Food.ua

You Might Also Like