Tri najlepšie krémy pre torty a koláče! Nemusíte ich už kupovať v obchode! Luxusná chuť!

Dnes Vám ukážeme hneď niekoľko receptov, vďaka ktorým pripravíte tie najlepšie náplne na torty. Hutné a pritom ľahké. Budú sa Vám rozplývať na jazyku. Ich príprava Vám nezaberie viac, ako 20 minút.

Pustite sa do prípravy a buďte za hviezdu. Za túto náplň a tým pádom aj štruktúru koláča Vás bude každý nosiť na rukách.

Ultra smotanový vanilkový krém

INGREDIENCIE

  • 150 g masla
  • vanilková aróma
  • 3 bielky
  • 250 g kryštálového cukru
  • 250 ml kokosového mlieka
  • 3 vajcia

POSTUP

  1. Vymiešajte maslo s cukrom. Pridávajte postupne vajcia a vaječné bielky. To všetko miešajte v kokosovom mlieku, ktoré zahrievate na miernom plameni.
  2. Nepretržite miešajte. Krém sa Vám postupne zahustí zhruba počas 10 minút. Priveďte mlieko do varu a ihneď odstavte. Nechajte vychladiť.

Základný vanilkový krém

INGREDIENCIE

  • 150 g masla
  • 450 ml mlieka
  • 4 žĺtky
  • Pol šálky cukru
  • 3 ml vanilkového aroma

POSTUP

  1. Vymiešame žĺtky s cukrom a pridáme vanilkovú arómu. Zahrievajte mlieko a pridajte doň vymiešané žĺtky s cukrom.
  2. Miešajte, kým krém nezačne hustnúť. Pred okamihom varu môžete pridať lyžicu smotany.

Základný kakaový krém

INGREDIENCIE

  • 500 ml mlieka
  • 150 g cukru
  • 50 g hladkej múky
  • 100 g kakaa
  • 60 g masla
  • 5 žĺtkov
  • 2 lyžičky vanilkovej arómy

POSTUP

  1. ¾ mlieka začneme spoločne s vanilkovou arómou zahrievať na miernom plameni. Priveďte do varu a nechajte vychladiť. Žĺtky vymiešajte s cukrom a maslom.
  2. Môžete tiež ešte pridať vanilkovú arómu. Túto zmes začnete pomaly vlievať do už uvareného, ​​chladného mlieka. Zmiešajte múku a kakao. Zmiešajte s mliečnou zmesou a začnite zahrievať na miernom plameni.
  3. Priveďte do varu a potom ihneď odstavte. Ak nebudete krémy ihneď podávať, prekryte ho potravinárskou fóliou.

Zdieľajte tento super  recept na luxusné krémy aj  s vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

zdroj:  ketkes.com

You Might Also Like