Toto je recept na tie najvláčnejšie vegánske palacinky aké som ochutnala

Toto je recept na tie najvláčnejšie vegánske palacinky aké som ochutnala. Môj výlet na ostrov Nusa Penida nebol iba o cestovaní ale aj o ochutnávaní tých najlepších vegánskych jedál. Aj napriek tomu, že tento recept som nevytvorila ja, milá šéfkuchárka z malého bistra kde robia hlavne vegánske jedlá, sa so mnou veľmi rada podelila o jej recept aby ste si ho mohli pripraviť aj vy doma.

Potrebujeme:

90g špaldovej múky
1 pl kukuričného škrobu (alebo arrowroot prášku)
1 čl prášku na pečenie
1 čl jablčného octu
1 pl kokosového oleja
120 ml sójového mlieka
3 pl kokosového sirupu (alebo iného tekutého sladidla)
1 čl škorice

Postup:

Suché ingrediencie zmiešame s mokrými a ďalej postup už poznáme. Palaciniek Vám vyjde podľa toho aké veľké ich chcete. Ja preferujem takéto menšie nadýchané lievance . Na vrch si odporúčam dať kokosový jogurt, javorový sirup alebo iné sladidlo, zrelý banán, chia semiačka a ovocie podľa chuti.

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

zdroj: https://www.facebook.com/tastylotus/

You Might Also Like