Táto torta je proste nebeské potešenie… A nepotrebujete na ňu ani rúru!

Piecť doma tortu môže byť skutočná otrava. A na konci tohto zdĺhavého procesu už gazdinku aj prejde chuť na sladké, však na tú tortu vynaložila toľko úsilia…. A hlavne kvôli tomuto, ponúknuť blízkych domácim zákuskom sa nám nepodarí tak často akoby sme chceli. Preto je dobre, že existujú recepty, pomocou ktorých upečiete fantasticky lahodnú tortu a to extrémne rýchlo!

Tento recept je dokonalý pre tých, ktorí milujú sladkosti a zároveň na pečenie nemajú veľa času. Len za 20 minút dostanete ideálnu tortu s jemnou chuťou. Nebudete mať pocit, že ste si túto pochúťku pripravovali pol života. Vyskúšajte, nebudete ľutovať.

Torta z keksov

INGREDIENCIE

  • 250 g keksíkov (najlepšie sú maslové a nearomatizované)
  • 100 g masla
  • 400 g Nutelly
  • 500 g syra Philadelphia

PRÍPRAVA

Zmiešajte maslo a lyžicu Nutelly. Dajte zmes do mikrovlnky – masa by sa mala pekne roztopiť.

Keksy trochu navlhčite vodou a dobre ich roztrúste. Pridajte k nim zmes Nutelly a masla, zmiešajte a vložte do chladničky.

Mixérom zmiešajte zvyšok Nutelly so syrom Philadelphia. Výsledok tiež vložte do chladničky.

Prichystajte si formu na tortu. Vysypte do nej zmes keksov a poriadne ju naspodku utlačte – môžete použiť lyžicu alebo aj pohár. Je dôležité na tento koláč vybrať vhodnú formu, aby vyzeral čo najlepšie.

Na zmes keksov potom rozotrite masu z Nutelly a Philadelphie. Vrch vyrovnajte opatrným rozotieraním zmesi. Na pár minút ho vložte na chladné miesto. Chute by sa mali premiešať.

A fantastická pochúťka je hotová! Je to torta, ktorá okolo rúry ani nepáchla. Vyzerá úžasne a chuť je neobyčajnou kombináciou mäkkého syra, maslových keksov a čokolády – jednoducho delikatesa…

Tento koláč vás zachráni, ak sa k vám hostia rozhodnú zavítať bez varovania. Dokonca ho môžete pripraviť aj s deťmi, určite sa im to bude páčiť – veď je to hračka!

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

You Might Also Like