Tak táto je TOP: Domáca vajíčková nátierka. Najlepšia akú ste kedy jedli!

Domáce nátierky sú proste skvelé! Hlavnou výhodou oproti tým kupovaným je to, že presne viete aké ingrediencie ste použili a poznáte teda presne zloženie. Ďalšou výhodou je potom nezameniteľná chuť!

Potrebujeme:

 

  • 5 vajec
  • 200 g kyslej smotany
  • 2 lyžičky horčice
  • 1 lyžička soli
  • Korenie podľa chuti
  • 1 stredne veľká cibuľa
  • zelenina (paprika, uhorka – nadrobno nakrájané)

Ako na to:

  1. Vajíčka si uvaríme, ošúpeme a následne roztlačíme.
  2. Zmiešame si kyslú smotanu spolu s horčicou.
  3. Dochutíme soľou alebo korením.
  4. Pridáme vajíčka spoločne s nakrájanou cibuľou.
  5. Môžeme dochutiť ešte ďalšími ingredienciami.
  6. Necháme niekoľko hodín vychladnúť v chladničke (ideálne je nechať celú noc).
  7. Vyberieme z chladničky a máme hotovo!

 

Dobrú chuť!

 

Prečítali ste si článok až do konca? Zaujal Vás? Potom môžte prácu redaktora odmeniť tým, že dáte článku na Facebooku lajk alebo ho budete zdieľať ďakujeme.

You Might Also Like