Tak čokoládový dezert som ešte nejedla! Len pár minút prípravy a potom si môžete vychutnať sladké potešenie!

Rýchle a jednoduché recepty na torty sú tie najlepšie, súhlasíte? Máme pre vás dokonalý dezert perfektný na víkend. Nie je časovo náročný, nepotrebujete veľa ingrediencií a je dokonale lahodný, našuchorený a vlhký. 

Príjemne ho oživia aj jahody alebo iné ľubovoľné ovocie. Tento koláč zaručene očarí vašich hostí.

Zloženie:

3 tabuľky čokolády
3/4 hrnčeka rozpusteného masla
1/2 hrnčeka hnedého cukru
2 vajcia
vanilková aróma
3/4 hrnčeka múky
1/4 hrnčeka kakaa
štipka soli
0,5 kg jahôd
2 lyžice cukru

Príprava:

Polovicu čokolády roztopíme, zmiešame rozpustené maslo s cukrom, pridáme vajcia a miešame. Pridáme rozpustenú čokoládu, vanilkovú arómu, preosejeme múku, pridáme kakao a štipku soli. Pridáme celé kúsky čokolády. Pečieme na 180 ° C na 25 minút. Jahody nakrájame, posypeme pohárom cukru a varíme na miernom ohni približne 30 minút. Počkáme, kým nezhustnú a necháme vychladnúť. Jahodovou zmesou potom polejeme tortu.

S kým by ste sa podelili? Zdieľajte tento recept so svojimi priateľmi!

Video s podrobným postupom tu:

 

You Might Also Like