Stačí len 30 minút a vykúzlite tú najlepšiu zmes na špagety. Doma sa jej nevieme nabažiť!

Snáď nie je nikto, kto by nemal rád špagety. Sú jednoduché a hlavne sa dajú pripraviť na mnoho spôsobov. Dnes sme si pre vás pripravili recept na tú najchutnejšiu mäsovú zmes, ktorú ste kedy ochutnali.

INGREDIENCIE

mleté mäso 1 kg
paradajkový pretlak 2 balenia
cesnak 6 strúčikov
syr Apetito alebo smotanito 2 ks
kukurica v plechovke 1 balenie
cibuľa 2 ks
olej
kečup
Soľ a korenie
oregano
parmezán na posypanie

 

POSTUP PRÍPRAVY

1.Nakrájame dve cibule a na troške oleja osmažíme, dosklovita, pridáme mleté ​​mäso a necháme presmažit. Potom osolíme, okoreníme, posypeme oreganom, najprv len mierne a neskôr môžeme pridať podľa vašej chuti. Prelisujeme cesnak a pridáme k mäsu. Všetko dôkladne premiešame a varíme.
2.Postupne pridávame pretlak, kečupu asi tak 150-200 ml, zalejeme 300 ml vody a necháme mierne prebublávať asi 5 minút.
3.Ďalej vmiešame Apetito alebo Smotanito, môžeme pridať ešte trochu oregana a neustále varíme, kým sa syr nerozpustí, nezabúdame premiešavať.
4.Až sa syr rozpustí, pridáme kukuricu, podľa chuti prisolíme, môžeme pridať trochu cesnaku, čerstvej bazalky a je hotovo.
5.Uvarené špagety dáme na tanier, pridáme zmes a nezabudneme všetko pekne posypať parmezánom.

 

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

 

You Might Also Like