Rýchla a jednoduchá večera! Výborné obaľované hrianky vo vajíčku! Zjedli sme ich hneď a príprava trvala krátko

Čo sa týka večere, každý z nás si rád dá niečo iné. Niektorí preferujú studené pokrmy a niekto iný zase nezaspí bez poriadnej teplej večere v žalúdku. Pokiaľ patríte k druhej skupine, iste oceníte dnešný recept.

Ide v podstate o variáciu na hrianky obalené vo vajíčku, ktoré iste všetci poznáme z detstva. Suroviny nájdeme v každej domácnosti a príprava už nemôže byť viac jednoduchá a rýchla. Zato si ale veľmi pochutnáte.

Potrebujeme:

Krajec chleba, nakrájaný na plátky
Balenie kyslej smotany
vajcia
cesnak

Príprava:

Zmiešame vajcia a kyslú smotanu, pridáme cesnak.

Chleby rozložíme na plech vyložený papierom na pečenie a každý plátok pokryjeme dostatkom zmesi.

Môžeme posypať zeleninou, alebo strúhaným syrom.

Pečieme v rúre na 180 – 200 stupňov po dobu 15 minút.

 

Dobrú chuť

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

You Might Also Like