Rozrezala 4 kuracie prsia a naplnila ich strúhaným syrom! Najlepšie pečené kuracie prsia na svete!

Doby, kedy Vám v reštaurácii na tanieri pristálo kuracie mäso, na ktorom nudne ležala unavená broskyňa s plátkom ešte unavenejšieho syra, sú minulosťou. Dnes už toto jedlo, vedľa iných lahôdok, neobstojí.

V dnešnom recepte Vám ukážeme prípravu kuracieho mäsa, aj v kombinácii s broskyňami, smotanou a bohatou syrovou vrstvou. Mäso je úžasne krehké, jemné, šťavnaté a chuť všetkých ingrediencií ide krásne dohromady. Esteticky i chuťovo je jedlo neodolateľné.

INGREDIENCIE

  • 4 kuracie prsia
  • 250 g broskýň
  • 150 g strúhaného syr
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 3 lyžice kyslej smotany
  • soľ
  • korenie

POSTUP

Očistite a umyte kuracie prsia. Do každého kusu urobte rez tak, aby Vám vznikla kapsa. Broskyne rozrežte na polovicu a do každého vrecka uložte 3 polovičky. Mäso potom z vonku i zvnútra Nasoľte a okoreňte.

Syr zmiešajte so smotanou. Vylisujte do tejto zmesi cesnak. Každú kapsu naplňte primeranou dávkou náplne.

Zafixujte špáradlami, aby sa náplň nedostala von.

Zapekaciu misu si vymažte olejom a vrecká do misy uložte. Mäso môžete ešte zasypať ďalším syrom.

Pečieme na 180 stupňov po dobu 40 minút. Podávame teplé a podľa svojej fantázie dozdobíme.

Zdieľajte tento super  recept na lahodné kuracie prsia  s vašimi priateľmi! Určite si na nich tiež pochutnajú!

zdroj: bidista.com

You Might Also Like