Recept na super rýchlu bublaninu, hotová je v okamihu, najťažšie je to čakanie, než vychladne!

Jednoduchý koláč, ktorý je ľahký na prípravu a máte ho hotový raz dva. Namiesto čerešní môžete použiť aj iné ovocie, miesto vanilkového pudingu môžete použiť čokoládový. Kreativite sa medze nekladú.

Ja už ju inak nerobím, je naozaj jednoduchá na prípravu a je hotová behom chvíľky, preto ju máme u nás doma tak radi.

Čo budeme potrebovať:

  • 260 g kryštálového cukru
  • 4 celé vajcia
  • 200 ml oleja
  • 200 ml vlažnej vody
  • 260 g polohrubej múky
  • 1 bal. prášku do pečiva

na puding:

  • 1 bal. vanilkového pudingu
  • 400 ml mlieka
  • 2 lyžice kr. cukru
  • hladkú múku
  • čerešne alebo iné ovocie

Postup:

Najskôr si vymiešame vajcia s cukrom do peny. Pridáme olej, vodu a nakoniec i sypké prísady.

Navrstvíme na plech vymastený a vysypaný múkou alebo vyložený papierom na pečenie.

Ovocie obalíme v múke a uložíme na cesto.

Nakoniec lyžicou dávkujeme na cesto uvarený puding.

V závislosti od typu vašej rúry pečieme pri teplote 180 stupňov 20 až 25 minút.

Dobrú chuť!

You Might Also Like