Recept na neskutočne jemný dezert, ktorý sa rozpúšťa v ústach, ako snehová vločka. Hotový je behom chvíľky!

Každý kúsok tohto jemného dezertu sa v ústach priamo topí, ako snehová vločka. Úžasná tvarohová chuť robia tortu neodolateľnou.

Je neuveriteľne ľahký a svieži. Zamilujete si ho hneď po prvom vyskúšaní. Príprava je veľmi rýchla a nenáročná. Tento dezert, ktorý vám dnes ukážeme zvládne úplne každý behom chvíľky!

Ingrediencie

  • 120 g hladkej múky
  • 4 vajcia
  • 120 cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 prášok do pečiva
  • štipka soli
  • posypeme kakaom

krém

  • 250 g tvarohu
  • 120 g cukru
  • 250 ml smotany
  • 1 vanilkový cukor

Postup:

1) Vyšľahajte si vajce s cukrom.

2) Múku, vanilkový cukor, prášok do pečiva a štipku soli si premiešajte zvlášť. Potom postupne pridávajte k pene z vajec a cukru.

3) Plech s veľkosťou 20 × 30 si vyložte papierom na pečenie a trochu potrieme olejom.

4) Korpus pečieme 10 minút na 200 stupňov.

5) Teraz si pripravte krém. Zmiešajte všetok cukor s tvarohom. Potom si vyšľaháme zvlášť smotanu. Pridajte smotanu k tvarohovej zmesi.

6) Teraz si cesto prekrojte na polovicu. Môžete sa zbaviť nevzhľadných okrajov.

7) Na jeden piškótový plát naneste vrstvu krému. Priklopte druhým plátom.

8) Navrstvite zvyšok krému a nožom uhlaďte. Zasypte kakaom.

 

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

You Might Also Like