Recept na neskutočne jemný dezert, ktorý sa rozpúšťa v ústach, ako snehová vločka. Hotový je behom chvíľky!

Každý kúsok tohto jemného dezertu sa v ústach priamo topí, ako snehová vločka. Úžasná tvarohová chuť robia tortu neodolateľnou.

Je neuveriteľne ľahký a svieži. Zamilujete si ho hneď po prvom vyskúšaní. Príprava je veľmi rýchla a nenáročná. Tento dezert, ktorý vám dnes ukážeme zvládne úplne každý behom chvíľky!

Ingrediencie

  • 120 g hladkej múky
  • 4 vajcia
  • 120 cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 prášok do pečiva
  • štipka soli
  • posypeme kakaom

krém

  • 250 g tvarohu
  • 120 g cukru
  • 250 ml smotany
  • 1 vanilkový cukor

Postup:

1) Vyšľahajte si vajce s cukrom.

2) Múku, vanilkový cukor, prášok do pečiva a štipku soli si premiešajte zvlášť. Potom postupne pridávajte k pene z vajec a cukru.

3) Plech s veľkosťou 20 × 30 si vyložte papierom na pečenie a trochu potrieme olejom.

4) Korpus pečieme 10 minút na 200 stupňov.

5) Teraz si pripravte krém. Zmiešajte všetok cukor s tvarohom. Potom si vyšľaháme zvlášť smotanu. Pridajte smotanu k tvarohovej zmesi.

6) Teraz si cesto prekrojte na polovicu. Môžete sa zbaviť nevzhľadných okrajov.

7) Na jeden piškótový plát naneste vrstvu krému. Priklopte druhým plátom.

8) Navrstvite zvyšok krému a nožom uhlaďte. Zasypte kakaom.

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

You Might Also Like