Pochúťka z Budapešti – výborné rezne na cigánsky spôsob. Nemusíte ich obaľovať a chutia úžasne!

Minútkové cigánskej rezne z Vianočných trhov v Budapešti – výborné rezne na cigánsky spôsob, s lečom a ďalšími výbornými prísadami.

Stačí všetko len zmiešať, dať na chvíľu vychladiť a potom len osmažiť na oleji. Jednoduché, chutné a úplne bez práce.

Ingrediencie:

  • 750 g kuracích pŕs narezaných na kúsky
  • 250 g Solamylu (možno vám bude stačiť aj 200 g)
  • 300 ml leča
  • 3 vajcia
  • soľ, vegetu a korenie
  • 3 lyžice sójovej omáčky
  • 3 lyžice worcesterskej omáčky
  • 2 lyžičky kari korenia

Postup:

V miske si zmiešame vajcia, solamyl, worcestrovou omáčku, lečo a soľ s korením.

Kuracie mäso zmiešame so solamylom a pridáme aj vaječnú zmes.

Dobre premiešame a dáme do chladničky – môžeme si pripraviť večer a robiť na ďalší deň.

Dávkujeme naberačkou a smažíme na oleji z oboch strán dozlatista.

Dobrou chuť!

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

 

You Might Also Like