Pečený zemiak s bylinkami a morskou soľou

Až budete mať nabudúce chuť na hranolky, urobte si radšej tento pečený zemiak s bylinkami a morskou soľou. V krátkom okamihu sa po nej zapráši a nebudete sa cítiť tak previnilo, pretože použijete minimum tuku. 🙂

 

ingrediencie

  • zemiaky
  • olivový olej
  • morská soľ
  • korenie
  • bylinky
  • cesnak

Postup

  1. Zemiaky umyte a očistite.
  2. Krájajte na tenké plátky tak, aby ste ich mali stále pohromade, v jednom kuse. Zemiaky si preložte na plech.
  3. Zmiešajte olej s morskou soľou, korením, bylinkami as cesnakom a touto zmesou potrite zemiaky.
  4. Pečte v rúre na 230 ° C približne 45 až 60 minút v závislosti na veľkosti zemiakov.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Zdroj: www.cookinglight.com

You Might Also Like