Pečená mäsová roláda z mletého mäsa so syrom, vajcom a cibuľou!

Pripravte si túto chutnú dobrotu z mletého mäsa so syrom, vajcom a cibuľou, ktorá obsahuje okrem iného aj zemiakovú náplň. Môžete si tak dať mäso aj s prílohou v každom súste bez zbytočného riadu.

Zloženie

  • 500 g mletého mäsa (bravčové mäso a hovädzie mäso)
  • 3 varené vajcia
  • 1 cibula
  • 3 polievkové lyžice varených krájaných zemiakov
  • syr
  • majonéza
  • 3 až 4 polievkové lyžice mlieka
  • petržlen
  • soľ
  • korenie

Príprava

Mäso dochuťte soľou a korením. Umiestnite ho na kus hliníkovej fólie a uhlaďte ho. Na mäso poukladajte na kúsky nakrájanú cibuľu, strúhané vajcia, nakrájané zemiaky a posypte strúhaným syrom. Potom zabaľte mäso do fólie ako roládu a pečte po dobu 45 minút pri 200 stupňoch v rúre. Medzitým pripravte omáčku. Zmiešajte mlieko, syr a majonézu. Túto omáčku nalejte na roládu, opäť zabaľte a pečte ďalších 15 minút. Nakoniec nakrájajte a môžete podávať.

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

zdroj: ketkes.com

You Might Also Like