Osvedčený recept na mäkkučkú, rýchlu a chutnú bublaninu!

Internet je naozaj plný rôznych receptov na koláče, ktoré vyzerajú úžasne. Určite sa vám však už stalo, že úžasne vyzeral koláč len na obrázku, avšak realita na vašom plechu bola iná. Ktoré recepty sú overené a ktoré naopak nedôveryhodné? Na túto otázku vám bohužiaľ odpovedať nevieme, avšak prezradíme vám jeden overený recept na perfektnú bublaninu.

Táto bublanina je naozaj veľmi jednoduchá, rýchla avšak zaručene chutná a nadýchaná. Zožnete s ňou úspech u vašich stravníkov a zaručene sa k tomuto receptu vrátite. Pri vážení surovín budete používať hrnček, najlepšie o objeme 2,5dl.

 

Čo potrebujete?


2 hrnčeky polohrubej múky
½ balíčku kypriaceho prášku
1 hrnček kryštálového cukru (môžete dať menej cukru a hrnček doplniť vanilkovým cukrom)
½ hrnčeka mlieka
½ hrnčeka oleja
3 celé vajíčka
štipka soli

ovocie (keď používate čerstvé ovocie, môžete ho obaliť v múke, čo vám zabezpečí, že ovocie nespadne na dno plechu)

Postup:


1. Po odmeraní ingrediencií v hrnčeku všetky suroviny zmiešame dokopy a vylejeme na vopred vymastený a múkou posypaný plech.
2. Na vyliate cesto poukladáme ovocie podľa vlastného výberu a plech môžeme dať do vyhriatej rúry.
3. Piecť ho môžete na 150 – 160 stupňov, cca 30 až 40 minút.

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

 

You Might Also Like