Nikdy som nemala sekanú veľmi rada, ale akonáhle mi kamarátka poslala tento recept, tak som ju začala milovať!

Milujete mäso? A čo takto sekanú? My vám prinášame výborný recept na sekanú, ktorú si zamiluje celá vaša rodina. Sekaná je pokrm z mletého mäsa a je poslednou dobou
čoraz viac obľúbená. Poďme sa teda pozrieť ako si túto dobrotu urobiť doma.

ingrediencie:

  • 1/ 4kg mletého hovädzieho mäsa
  • 1 / 4kg mletého kuracieho mäsa
  • cibula
  • 2 vajcia
  • mrkva
  • 30ml olivového oleja
  • majonéza
  • strúhanka
  • mletý koriander
  • sušená bazalka

Postup:

Cibuľu a mrkvu si nakrájame na kocky a dáme na panvicu. Pečieme dozlatista a medzi tým si v miske zmiešame oba druhy mletého mäsa.
Naďalej okoreníme a osolíme.
Vajcia spolu so strúhankou a majonézou pridáme k mletému mäsu spolu aj s cibuľkou a mrkvou. Teraz stačí sekanú len dokonale
premiešať a vytvarovať ho do klasickej rolády. Potom vložíme sekanú do rúry na 180 stupňov a pečieme hodinu.

Tento recept sme sami vyskúšali a naozaj je výborný. Jedná sa o jednu z najlepších sekaných. Tak ak aj vám natoľko zachutí, môžete nám poslať do komentárov fotky svojej sekanej a zdielať s priateľmi.

You Might Also Like