Nemáte už nápady čo navariť na obed? Vyskúšajte túto chutnú slanú tortu z cestovín. Vyzerá výborne, dobre sa servíruje a určite s ňou prekvapíte.

Budeme potrebovať:

– cestoviny
– mleté mäso
– paradajková omáčka
– parmezán
– mozzarella

Postup:

1.

Cestoviny varíme približne o 2 minúty menej ako normálne. Scedíme ich a zmiešame s parmezánom. Poukladáme do formy na pečenie torty. Celú tortu polejeme mletým mäsom s obľúbenou paradajkovou omáčkou. Dáme zapiecť pri teplote 200 stupňov na 15 minút. Vyberieme a na vrch poukladáme mozzarellu. Necháme zapiecť ďalších 10-15 minút. Vyberieme ako tortu a servírujeme. Tento recept si samozrejme môžete surovinami prispôsobiť podľa chuti. Celý postup si môžete pozrieť na video návode.

Video recept:

 

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

You Might Also Like