Nejete v lete tatarku, pretože sa bojíte salmonelózy? Už nemusíte, lebo pre Vás máme tento úžasný recept na domácu tatársku omáčku bez surových vajec!

Úprimne, skúšali ste už niekedy doma vyrábať tatársku omáčku? V skutočnosti je to totiž veľmi jednoduché a či ste dávali prednosť tej kupovanej, tak teraz určite zmeníme Váš názor!

Čo budete potrebovať?

  • 2 uvarené vajcia
  • 2 dcl mlieka
  • 2-3 kyslé uhorky
  • 1 cibulu
  • 1 ČL horčice
  • 1 ČL octu
  • štipku soli, cukru a mletého korenia na dochutenie
  • olej (podla toho, ako hustú chceme tatarku)

Postup

  1. Najprv si uvarte vajíčka natvrdo.
  2. Uhorky si pokrájajte nadrobno.
  3. Vezmite všetky suroviny okrem oleja a dajte ich do mixéra, kde ich rozmixujte na jemnú zmes.
  4. V priebehu mixovania môžete prilievať olej, ale s mierou!
  5. Dochucujte vždy až na záver!

Dobrú chuť prajeme!

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

You Might Also Like