Naučte sa tento TRIK a po vyprážaní už nikdy nebudete musieť umývať sporák!

Ešte z detstva si pamätáme, ako nám mamky robievali vyprážané rezne v nedeľu na obed, no netušili sme, akým problémom potom čelila. Až neskôr sme zistili, aký bordel nás po vyprážaní čohokoľvek čaká….

No dnes je tomu koniec. Máme pre vás vynikajúci trik, ako vyprážať jedlo bez toho, aby bolo všetko okolo mastné a špinavé!

Ingrediencie:

  • 2 steaky (môžu byť vajíčka, ryby alebo iné potraviny, ktoré je možné vyprážať)
  • olej na vyprážanie
  • 1 lyžica pšeničnej múky

Postup:

Nalejte do panvice olej, dajte na oheň ako keby ste šli klasicky vyprážať. Potom pridajte múku. V dôsledku vysokej teploty zmes dostane zlatistú farbu. Teraz môžete pridať pripravený steak a vyprážať.

Olej neprská, nič okolo nie je mastné ani špinavé. Takto vyprážať je perfektné!

Mäso ma lepšiu chuť, lepšie sa upečie a samozrejme máte to rýchlejšie hotové. Takto vyprážať môžte všetko nie len mäso!

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

You Might Also Like