Najrýchlejšie domáce langoše so syrom a kyslou smotanou! Chutia vážne fantasticky

Langoše majú byť správne veľké, guľaté a nafúknuté. Ak ich pripravíte podľa nášho dnešného fantastického receptu , upečiete ich v správne rozpálenom oleji, pridáte kyslú smotanu a tvrdý syr, budú Vaše chuťové bunky v siedmom nebi.

 

 

Tešíte sa ? 🙂

Určite ich musíte vyskúšať. Bezpodmienečne, uvidíte.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 500 g múky
  • 350 ml vody
  • 20 g čerstvých kvasníc
  • 1,5 lyžičky cukru
  • lyžice soli
  • 2 polievkové lyžice oleja

NÁPLŇ

  • Kyslú smotanu a syr
  • 100-200 ml oleja

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Zmiešajte kvasnice s ½ lyžičkou cukru, pridajte čajovú lyžičku múky a trochu vody. Nechajte zmes odpočívať 10 minút.
  2. Zmiešajte aj zvyšok surovín okrem oleja a pomaly pridajte pripravenú zmes. Vypracujte cesto.
  3. Cesto zakryte fóliou a nechajte 40 minút odpočívať.
  4. Pridajte k cestu olej. Prepracujte, zabaľte znovu do potravinárskej fólie a nechajte na doske odpočívať 10 minút.
  5. Cesto rozdeľte na 6 dielov. Vytvarujte z nich guľôčky a zabaľte jednotlivo do fólie. Potom jednotlivo odbalujte a vyvaľkajte placku.
  6. Langoše smažte na poriadne horúcom oleji. Potom potrite smotanou a zasypte syrom.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

zdroj:  liveinternet.ru

You Might Also Like