Najlepšia snehová poleva na torty a koláče všetkých čias, nerozteká sa, jednoducho výborná. Inú už robiť nebudete

 

Ingrediencie

  • 1 vaječný bielok
  • 1-2 ČL citrónovej šťavy
  • 200-250 g práškového cukru

Postup

  1. V hlbokej miske si vyšľahajte bielok do peny.
  2. Pridajte polovicu práškového cukru a premiešajte. Vlejte citrónovú šťavu (pre získanie krásnej bielej farby)
  3. Bez prestávania postupne dosypávajte zvyšok práškového cukru a vymiešajte zmes vidličkou alebo mixérom pri nízkej rýchlosti. Ak chcete, môžete si do polevy pridať aj potravinárske farbivo.

  1. Naneste glazúru na mierne vychladený, no ešte stále teplý koláč.

Výsledkom bude skvelá konzistencia: nebude vám pretekať, padať a udrží si svoj tvar!

 

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

zdroj:sovkusom.ru

 

You Might Also Like