Najchutnejšie fašírky s horčicou na ktorých si pochutí celá rodina!

Potrebujeme:

  • 500 g mletého hovädzieho mäsa
  • 500 g mletého bravčového mäsa
  • 3 zemiaky
  • 1/2 šálky mlieka
  • 150 g chleba
  • soľ na dochutenie
  • 3 lyžice vody
  • 3 stredne veľké cibule
  • 1 vajce
  • 1 polievková lyžica horčice
  • korenie na dochutenie

Ako na to:

  1. Zmiešame dva druhy mäsa a pridáme jemne nasekanú cibuľu a strúhané zemiaky.
  2. Chlieb namočíme do mlieka necháme chvíľu napučať. Potom pridáme spoločne s mliekom k mäsu.
  3. Nakoniec už len pridáme horčicu, vajce a dochutíme soľou a korením. Všetko dôkladne miešame.
  4. Vytvoríme si zo zmesi malé placky a smažíme na panvici z oboch strán dozlatista.
  5. Po zhruba 20 minútach by mali byť karbonátky hotové.

Dobrú chuť!

 

Prečítali ste si článok až do konca? Zaujal Vás? Potom môžte prácu redaktora odmeniť tým, že dáte článku na Facebooku lajk alebo ho budete zdieľať ďakujeme.

You Might Also Like