Lepšiu pizzu sme nemali ani z donáškovej služby. Inú už ani nerobíme

Keď chcem niečo rýchle a chutné na večeru, pripravujem tento recept!

 

Prísady:

  • 40 dkg hladkej múky
  • 1 dl vlažného mlieka
  • 2 dl vlažnej vody
  • 3 dkg droždia
  • 4 pl oleja
  • ½ čl soli
  • ½ čl cukru

Postup:

Droždie nechám napučať v mlieku s cukrom, keď je hotové vymiesim cesto. Nechám kysnúť 1-1,5 hodín. Po nakysnutí cesto vyvaľkám na veľkosť plechu. Na vymastenom plechu pečiem 40-50 minút pri teplote 175°C.  Prísady si dáme s pizzou zapiecť už podľa svojej chuti 🙂

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

You Might Also Like