Kuracie rezne v tom najlepšom zemiakovom cestíčku aké ste kedy mali! Hotové za 20 minút!

Väčšina z nás je veľkým fanúšikom kuracieho mäsa v kombinácii v zemiakovom cestíčku. Niet divu. Tento variant je lahodnou voľbou pre chutný obed. Rodina si kuracie mäso v zemiakovej placke zamiluje už po prvom ochutnaní.

Ak ste ich ešte nevyskúšali, máte jedinečnú príležitosť. S našim receptom sa môžete do prípravy ihneď pustiť.

INGREDIENCIE

  • 500 g kuracieho mäsa
  • 4 ks zemiakov
  • 2 lyžice hladkej múky
  • 1 vajce
  • Majonéza podľa chuti
  • korenie
  • Olej na vyprážanie

POSTUP

Kuracie plátky jemne rozklepeme. Osolíme a okoreníme z oboch strán.

Zemiaky umyjeme, olúpeme a nastrúhame najemno. Vysušíme prebytočnú vodu. Tiež solíme a okoreníme.

Zmiešame majonézu, vajce, múku, trochu soli a promícháme.Tuto zmes zmiešame s nastrúhanými zemiakmi.

 

Potom mäso obalíme v nastrúhaných zemiakoch. Vždy zemiaky k mäsu pritlačíme a úhľadne vymiešame.

Poukladáme jednotlivé kusy na panvicu s rozpáleným olejom. Smažíme 3-4 minúty z oboch strán.

 

Zdieľajte tento super  recept na lahodné kuracie rezne aj  s vašimi priateľmi! Určite si na nich tiež pochutnajú!

You Might Also Like