Kuracie rezne v tom najlepšom zemiakovom cestíčku aké ste kedy mali! Hotové za 20 minút!

Väčšina z nás je veľkým fanúšikom kuracieho mäsa v kombinácii v zemiakovom cestíčku. Niet divu. Tento variant je lahodnou voľbou pre chutný obed. Rodina si kuracie mäso v zemiakovej placke zamiluje už po prvom ochutnaní.

Ak ste ich ešte nevyskúšali, máte jedinečnú príležitosť. S našim receptom sa môžete do prípravy ihneď pustiť.

INGREDIENCIE

  • 500 g kuracieho mäsa
  • 4 ks zemiakov
  • 2 lyžice hladkej múky
  • 1 vajce
  • Majonéza podľa chuti
  • korenie
  • Olej na vyprážanie

POSTUP

Kuracie plátky jemne rozklepeme. Osolíme a okoreníme z oboch strán.

Zemiaky umyjeme, olúpeme a nastrúhame najemno. Vysušíme prebytočnú vodu. Tiež solíme a okoreníme.

Zmiešame majonézu, vajce, múku, trochu soli a promícháme.Tuto zmes zmiešame s nastrúhanými zemiakmi.

 

Potom mäso obalíme v nastrúhaných zemiakoch. Vždy zemiaky k mäsu pritlačíme a úhľadne vymiešame.

Poukladáme jednotlivé kusy na panvicu s rozpáleným olejom. Smažíme 3-4 minúty z oboch strán.

Zdieľajte tento super  recept na lahodné kuracie rezne aj  s vašimi priateľmi! Určite si na nich tiež pochutnajú!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

You Might Also Like