Jemné kokosky, ktoré sú rýchlo hotové a skvele chutia. Mandľový extrakt dodá kokoskám skvelú chuť i vôňu. Skúste ich tiež.

ingrediencie

  • 2/3 hrnčeka hladkej múky
  • 5 1/2 hrnčeka strúhaného kokosu
  • 1/2 lyžičky soli
  • 1 plechovka salka
  • 2 lyžičky vanilkového extraktu
  • 1 lyžička mandľového extraktu
  • 120 g čokolády na varenie

Postup

1

Predhrejte rúru na 180 ° C. Vyložte plech papierom na pečenie.

2

Zmiešajte múku, kokos a soľ. Prilejte salko a obaja extrakty. Zo vzniknutej zmesi tvarujte guličky, ktoré klaďte na plech.

3

Pečte približne 11 minút, alebo kým okraje nezačnú hnednúť. Nechajte úplne vychladnúť.

4

Polovicu každej kokosky namočte do rozpustenej čokolády a nechajte stuhnúť v izbovej teplote.

 

 Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Zdroj: www.crazyforcrust.com

You Might Also Like