Jednoduchý recept na domácu bublaninu, ktorú zvládnete všetci

Máte chuť na bublaninu? Nie je nič jednoduchšie, než si ju urobiť doma a my vám ponúkame recept 🙂

Suroviny:

5 vajec
1 štvrťlitrový hrnček práškového cukru
1 štvrťlitrový hrnček smotany
2 štvrťlitrové hrnčeky polohrubej múky
1 prášok do pečiva
tuk a hrubá múka na vymastenie koláčového plechu

Postup:

Vajcia prešľaháme v mise s cukrom (metličkou alebo vidličkou), vlejeme šľahačku, múku rozmiešanú s práškom do pečiva a pripravíme liate cesto.

Plech na pečenie vymastíme tukom, vysypeme múkou. Predhrejeme rúru na 180 ° C.

Cesto vlejeme na plech, poukladáme čerešňami a bez otáľania vložíme do horúcej rúry.

V teplovzdušnej rúre ju pečieme 20 minút

Nechajte sa zviesť týmto hitom mesiaca zrelého ovocia a zahryznite sa do čerešní.

 

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

zdroj:coolinarika.com

You Might Also Like