Fantastická čokoládová torta s piškótami: Miluje ju celá rodina!

Vynikajúci dezert z detských piškót a čokoládového krému. So šľahačkou a fantastickou chuťou!

Ingrediencie:

  • 1 bal. dlhých piškót (200 g)
  • 2 bal. čokoládového pudingu
  • 800 ml mlieka
  • 100 g masla
  • 5 lyžíc kryštálového cukru
  • 100-150 ml uvarenej kávy alebo kapučína
  • 300 ml šľahačky + 1 stužovač

Postup:

Z pudingového prášku, mlieka a cukru uvaríme puding. Necháme vychladnúť a keď je puding vlažný, primiešame maslo.

Zo smotany a stužovača ušľaháme šľahačku.

Na dno formy navrstvíme piškóty, ktoré z jednej strany krátko namočíme vo vychladnutej káve alebo kapučína.

Na piškóty navrstvíme kakaový krém, časť šľahačky a potom opäť vrstvu máčaných piškót. Takto vrstvíme, kým nepoužijeme všetky prísady.

Poslednú vrstvu by mala tvoriť šľahačka.

Vložíme do chladničky stuhnúť a môžeme podávať.

Želáme vám dobrú chuť!

 

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

You Might Also Like