Fantastická čokoládová torta s piškótami: Miluje ju celá rodina!

Vynikajúci dezert z detských piškót a čokoládového krému. So šľahačkou a fantastickou chuťou!

  • 1 bal. dlhých piškót (200 g)
  • 2 bal. čokoládového pudingu
  • 800 ml mlieka
  • 100 g masla
  • 5 lyžíc kryštálového cukru
  • 100-150 ml uvarenej kávy alebo kapučína
  • 300 ml šľahačky + 1 stužovač

Postup:

Z pudingového prášku, mlieka a cukru uvaríme puding. Necháme vychladnúť a keď je puding vlažný, primiešame maslo.

Zo smotany a stužovača ušľaháme šľahačku.

Na dno formy navrstvíme piškóty, ktoré z jednej strany krátko namočíme vo vychladnutej káve alebo kapučína.

Na piškóty navrstvíme kakaový krém, časť šľahačky a potom opäť vrstvu máčaných piškót. Takto vrstvíme, kým nepoužijeme všetky prísady.

Poslednú vrstvu by mala tvoriť šľahačka.

Vložíme do chladničky stuhnúť a môžeme podávať.

Želáme vám dobrú chuť!

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

You Might Also Like