Doma som našla staršie pečivo a urobila som si z neho perfektné domáce knedličky. Máte ich pripravené za pár minút

Pečeňové knedličky v jarnej polievke sú vynikajúcou záležitosťou. Ich príprava môže byť zdĺhavá a pre gazdinky, ktoré nemajú kuchárske umenie úplne v malíčku, náročná.

Vyskúšajte si preto s nami spôsob varenia knedlíkov, ktorý je trochu iný, než poznáte. Príprava je veľmi jednoduchá, pretože sa knedla varí vcelku v potravinárskej fólii. Ich chuť je vynikajúca a uprataná kuchyňa Vám tiež urobí radosť. Navyše náplne môžete vždy meniť podľa ľubovôle.

 Ingrediencie

– 6 žemlí namočených vo vode
– 2 jemne nasekanej cibule
– Sadlo
– Nasekanú petržlenovú vňať
– 6 vajec
– Soľ, korenie, korenie podľa chuti

Postup

1)

Všetko zmiešajte v mise. Naplňte zmesou potravinársku fóliu do tvaru valca a konce zafixujte.

2)

Varte rovno v polievke, kým nie sú hotové.

3)

Máme hotovo! Dobrú chuť! Na týchto knedlíčkoch si proste musí pochutnať každý!

You Might Also Like