Domáca čokoládová pena: Je najlepšia akú ste kedy jedli. Pochutí si naozaj každý!

Čokoládovú penu ako je táto ste ešte nejedli a patrí medzi tie najlepšie domáce dezerty! Nie vždy sa ale jej príprava musí podariť presne podľa predstáv. V dnešnom článku si ukážeme ako ju pripraviť čo najlepšie.

Uvidíte že na tejto čokoládovej pene si proste musí pochutnať každý!

Ingrediencie:

  • 300 g tvarohu
  • 100 ml jogurtu
  • kakaový prášok
  • 3 lyžice cukru
  • 10 g želatíny
  • 5 ml vody

Postup:

Do mixéra si vložíme šálku tvarohu spoločne s cukrom a kakaom a jogurtom. Dôkladne mixujeme.

Želatínu si rozpustíme v teplej vode. Necháme takto 25 minút. Potom miešame v teplom vodnom kúpeli kým sa želatína nerozpustí.

Zmes, ktorá nám vznikla pri šľahaní zalejeme želatínou. A dôkladne miešame.

Vzniknutú zmes dáme do dezertových pohárov a dáme na 2-3 hodiny do chladničky.

Vyberieme z chladničky a máme hotovo! dobrú chuť

 

Prečítali ste si článok až do konca? Zaujal Vás? Potom môžte prácu redaktora odmeniť tým, že dáte článku na Facebooku lajk alebo ho budete zdieľať ďakujeme.

 ZDROJ:ketkes.com

You Might Also Like