Chutné ražniči : Domáce a pripravené u vás doma. Stačí použiť tento trik s vrecúškom na pečenie

Milujete grilovanie, no nemáte čas ísť do prírody? Nevadí! Podelíme sa o recept, ako si ražniči pripravíte doma. Mäso bude tak krehké a šťavnaté, že si od vás recept budú pýtať aj vaši priatelia.

Ingrediencie:

  • 1 kg bravčového mäsa
  • 3 cibule
  • 4 paradajky
  • Soľ a čierne mleté korenie podľa chuti

Postup:

  1. Mäso si nakrájajte na 4-5 cm kúsky. Osoľte, okoreňte a pridajte k nemu aj vaše obľúbené korenie.

  1. Cibule si narežte na 4 časti, každú z nich rozoberte a pridajte k mäsu.

  1. Paradajky očistite od šupky a nastrúhajte na strúhadle. Môžete použiť aj paradajky vo vlastnej šťave, potom ich pridajte k mäsu spolu so šťavou.

  1. Nechajte mäso postáť najmenej 30 minút, aby sa dobre marinovalo.
  2. Vezmite si drevené špajdle a napichujte na nich striedavo mäso s cibuľou.

  1. Mäsové špízy premiestnite do vrecúška na pečenie. Poukladajte ich do radu, aby sa upiekli rovnomerne zo všetkých strán.

  1. Rúru si predhrejte na 200 stupňov a pečte 40 minút.

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

 

You Might Also Like