Chutné ražniči : Domáce a pripravené u vás doma. Stačí použiť tento trik s vrecúškom na pečenie

Milujete grilovanie, no nemáte čas ísť do prírody? Nevadí! Podelíme sa o recept, ako si ražniči pripravíte doma. Mäso bude tak krehké a šťavnaté, že si od vás recept budú pýtať aj vaši priatelia.

Ingrediencie:

  • 1 kg bravčového mäsa
  • 3 cibule
  • 4 paradajky
  • Soľ a čierne mleté korenie podľa chuti

Postup:

  1. Mäso si nakrájajte na 4-5 cm kúsky. Osoľte, okoreňte a pridajte k nemu aj vaše obľúbené korenie.

  1. Cibule si narežte na 4 časti, každú z nich rozoberte a pridajte k mäsu.

  1. Paradajky očistite od šupky a nastrúhajte na strúhadle. Môžete použiť aj paradajky vo vlastnej šťave, potom ich pridajte k mäsu spolu so šťavou.

  1. Nechajte mäso postáť najmenej 30 minút, aby sa dobre marinovalo.
  2. Vezmite si drevené špajdle a napichujte na nich striedavo mäso s cibuľou.

  1. Mäsové špízy premiestnite do vrecúška na pečenie. Poukladajte ich do radu, aby sa upiekli rovnomerne zo všetkých strán.

  1. Rúru si predhrejte na 200 stupňov a pečte 40 minút.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

You Might Also Like