Bravčové rezne so syrom, smotanou a paradajkami bez vyprážania

Budeme potrebovať:

– bravčové rezne
– soľ a korenie podľa chuti
– 2 až 3 strúčiky cesnaku
– 3 až 4 lyžice majonézy alebo kyslej smotany
– 1 cibuľa
– 2 paradajky
– 150 g obľúbeného syra na strúhanie

Postup:

1.

Bravčové rezne naklepeme, osolíme a okoreníme podľa chuti.

2.

Cesnak prelisujeme a zmiešame s majonézou alebo kyslou smotanou. Potrieme ňou obe strany rezňa. Položíme rezne na plech s papierom na pečenie.

3.

Cibuľu a paradajky nakrájame na kolieska a položíme na hornú časť rezňov. Najprv cibuľu a potom paradajku.

4.

Pečieme 20 minút pri teplote 200 stupňov. Rezne vyberieme, posypeme ich syrom a vrátime späť do trúby na 10-15 minút. Dobrú chuť!

 

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Zdroj: VK

You Might Also Like