Bezkonkurenčný pečený bravčový bôčik marinovaný v mede, horčici a kečupe!

Nebeská chuť je dosiahnutá marinovaním, s akýmkoľvek obložením.

Zloženie:

1 kg bravčového boku
1 polievková lyžica sójovej omáčky
1 lyžica kečupu
1 lyžica horčice
1 lyžica medu
Soľ, korenie
olej

Príprava:

Sójovú omáčku zmiešame s kečupom, horčicou a medom.

Mäso si dáme stranou nahor, nasypeme ho soľou, umiestnime do misky a nalejeme na pripravený bok, mäso pekne premasírujeme.

Potom ho vložte do chladničky na niekoľko hodín. Keď je strana dobre absorbovaná, vyberte ju z chladničky, vložte do misky, polejeme trochou oleja, pokryjeme hliníkovou fóliou a predhriatu rúrou a pečieme na 170 stupňov po dobu 30 minút.

Potom fóliu vyberte a pečte do chrumkava.

Dobrú chuť!

You Might Also Like