Ak vás už omrzel obyčajný chlieb vo vajíčku tak tu máme pre vás tip. Krajce len uložte na plech, zalejte cesnakovou zmesou a na oprážanú klasiku si nespomeniete

Jednoduchý a pritom fantasticky chutný. Zabudnite na prípravu chleba vo vajíčku na panvici! Takto pripravíte všetko naraz na jednom plechu, rýchlejšie a ešte oveľa chutnejšie!

 

Čo budeme potrebovať:

Starší chlebík nakrájaný na krajce
200 ml sladkej smotany (môžeme použiť aj šľahačku, je to ešte chutnejšie)
2-3 strúčiky cesnaku
4 vajcia
Strúhaný syr, soľ, korenie, zelené bylinky (alebo iné prílohy podľa chuti)

Postup:

Starší chleba uložíme na plech vymastený trochou masla. Smotanu dobre premiešame s vajíčkami a prelisovaným cesnakom a ostatnými prísadami.

 

Jednoducho zalejeme, bohato posypeme strúhaným syrom, vložíme do rúry a pečieme pri teplote 180-200 stupňov asi 20-25 minút.

Je to skutočne vynikajúce, ešte lepšie než obyčajný chlieb vo vajíčku.

 

Prečítali ste si článok až do konca? Zaujal Vás? Potom môžte prácu redaktora odmeniť tým, že dáte článku na Facebooku lajk alebo ho budete zdieľať ďakujeme.

You Might Also Like