3 najobľúbenejšie krémy na torty a Cupcake

Nájsť dokonalý krém pre všetky tie torty je umenie. Myslíme, že už sa nám to konečne podarilo. Prinášame vám tri najlepšie recepty, ktoré používame. Tvarohový, smotanový a základný maslový. Aký recept máte najradšej vy?

 

Tvarohový krém

  • 2 sáčky vanilkového pudingu
  • 500 ml mlieka
  • 6 lyžičiek kryštálového cukru
  • 1 vanička tvarohu (250 g)

Najprv urobíme klasický puding podľa receptu, len miesto 1 balíčka na 500 ml dáme balíčky 2 a pridáme o trochu viac cukru. Puding necháme vychladnúť a vmiešame tvaroh. Krém dôkladne vyšľaháme.

Smotanový krém

  • 250 g žervé (napr. Lučina alebo Philadelphia)
  • lyžička vanilkového extraktu
  • 60 g preosiateho cukru múčka
  • 160 ml smotany na šľahanie

Všetko len vyšľaháme dohromady, smotanu pridáme až na koniec, prilievame postupne a šľaháme na vysoké otáčky.

Maslový krém

  • 150 g masla izbovej teploty
  • 160 g cukor múčka
  • 2 lžičky vanilkového extraktu

Rozšľaháme si zmäknuté maslo, pridáme cukor a šľaháme až je zmes jemná a nadýchaná, asi dve minúty. Pridáme vanilkový extrakt a vyšľaháme tak, až je poleva lesklá, a dostatočne tuhá.

 

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

 

Zdroje:  wickedgoodkitchen.com

You Might Also Like