Máme tu ďalší výborný fit recept. Cesnakové pagáče bez múky!

Radi by ste si dali nejakú tú dobrôtku k nedeľnému filmu, ale Vaša postava Vás znepokojuje? S týmto receptorom si však budete môcť vychutnávať svoj obľúbený film bez akýchkoľvek výčitiek a bez nadmerného množstva múky. Okrem toho je tento recept na prípravu veľmi rýchly a jednoduchý. Ak som Vás zaujala, tak pokračujte ďalej v čítaní!

Čo budete potrebovať?

  • 1 šálka mandľové múky
  • 1/3 šálky kokosové múky
  • 3/4 strúhaného parmezánu
  • 2 KL prášku na pečenie
  • 6 strúčikov cesnaku
  • 1 PL sušenej petržlenovej vňate
  • 6 vajec
  • 1/3 šálky kokosového oleja

Postup

Rúru si predhrejte na 200 ° C a plech si vyložte papierom na pečenie. Vo veľkej miske zmiešajte kokosovú a mandľovou múku, prášok do pečiva, parmezán a sušenú vňať petržlenu.

V menšej miske si zmiešajte vajcia s kokosovým olejom a pridajte nakrájaný cesnak. Pridajte túto hmotu do pripravenej zmesi, premiešajte a nechajte stáť 2-3 minúty.

Pomocou polievkovej lyžice si vytvorte na tanieri kopce, ktoré potom rozmáčknite. Podľa Vašej chuti ich môžete posypať parmezánom.

Cesnakovo-syrové pagáče pečte dozlatista, cca 15-20 minút.

Dobrú chuť!

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

You Might Also Like