Báječný karamelový krém bez varenia: Pripravíte ho rýchlo a je vhodný ako plnka do takmer všetkých koláčov a zákuskov

Toto je jeden rýchly recept, ktorý je podľa mňa naozaj úžasný. Karamelový krém. Najlepšie je, že sa hodí na viac koláčov a zákuskov, takže ho pri pečení môžete použiť viackrát a na viac koláčikov. Pečiete na Vianoce? Tak sa inšpirujte týmto receptom a ozvláštnite nejaký svoj tradičný recept.

Budete potrebovať:

1 karamelové salko

250 gramov masla

Postup:

Maslo si vyberieme z chladničky a necháme ho, nech dosiahne izbovú teplotu. Presne tak isto postupujeme aj s plechovkou salka. Nemôžu byť úplne studené.

Maslo si hodíme do misky, kde ho pomocou mixéru vyšľaháme na penu. Po častiach pridávame karamelové salko.

Keď sa tieto dve hmoty spoja, vznikne úžasný karamelový krém.

Báječné však? Potom už stačí krém navrstviť na cupcake alebo ho jednoducho pekne uhlaďte na čokoládové cesto a posypte nastrúhanou čokoládou. Fantázii sa medze nekladú.

zdroj: zhenskiy-sait.ru

You Might Also Like